Karosszéria javítás blog rovat

 

Menetképtelen lett az autó? Mi küldjük a segítséget!

Menetképtelen lett az autó? Mi küldjük a segítséget!

Az autóbaleset mindig kellemetlen esemény. Mindenkit bosszant, ha a parkolóban hagyott autójának karosszériáját megkarcolva vagy behorpadva találja. Az is ijesztő, ha koccanásos balesetet kell átvészelnünk. Elmondhatjuk azonban, hogy minden autós rémálma egy olyan baleset, ami nemcsak a karosszériát, de a közlekedők egészségét, életét is veszélyezteti – és aminek következményeképpen az autó menetképtelenné válik.

Vigyázzunk a biciklisre!

Vigyázzunk a biciklisre!

A kerékpározás az elmúlt években reneszánszát éli. Míg azonban régen szükségből közlekedtek vele tömegek, most szabad akaratukból döntenek úgy egyre többen, hogy a zsúfolt tömegközlekedés vagy autókázás helyett a kerekezést választják.

Napszemüveg? Vezetéshez télen-nyáron!

Napszemüveg? Vezetéshez télen-nyáron!

Sokan hanyagolják, pedig a biztonságos autóvezetéshez nagy segítséget nyújt egy megfelelő napszemüveg. A napsütés ugyan minden évszakban elvakíthat minket, de nyáron van erre a legnagyobb esély, egyszerűen azért, mert ilyenkor süt a Nap a legtöbbet, és a fénye is ilyenkor a legerősebb.

Kavicsfelverődés: Casco nélkül nagyon rosszul járhatunk!

Kavicsfelverődés: Casco nélkül nagyon rosszul járhatunk!

Az autóvezetés egyik kihívása és kikerülhetetlen velejárója, amikor kavics vagy egyéb törmelék pattan a szélvédőre. Karosszéria műhelyünk tapasztalatai alapján azt mondhatjuk, legtöbben szeretik ezt a problémát a szőnyeg alá söpörni, és akkor kapkodni, amikor már megtörtént a baj: Casco nélkül ugyanis a szélvédőcsere sajnos sorba kerül.

Az oldal sütiket (cookie-kat) használ! Elolvasom...

Megértettem!