Sajnos még a legkörültekintőbb autóvezetővel is előfordulhat, hogy közlekedési baleset okozója vagy áldozata lesz. Elég egy álmosabb nap, egy elnézett közlekedési lámpa vagy tábla, egy rosszul kiszámított előzés - és máris készen van a baj.

Minden felelős autóvezető igyekszik odafigyelni arra, hogy elkerülje a baleseteket. És persze minden olyan eseményt, ami kárt okozhat a vezetőben, az utasokban, a gépkocsi karosszériájában. A hosszú tél fagyos napjai után most újabb kihívásokkal kerülünk szembe az utakon. A kátyúkkal.

Egy fagyos téli reggelen már induláskor könnyen megsérülhet autónk. A karosszéria és a pénztárcánk bánhatja, ha nem vagyunk elég körültekintőek.

Ha alaposan felkészültünk a télre, mert:

Szokták mondani, hogy minden családban jól jön, ha van egy ismerős fogorvos, belgyógyász, vagy sebész. Mert mindenki járhat úgy, hogy szüksége van valakire, akire számíthat, aki segít a gyors gyógyulásban. Mert az, hogy melyik orvosban bízunk meg – bizalmi kérdés.

Karosszéria Javítás

A karosszériajavítás a legmodernebb technológiákkal, mobil húzató paddal, ponthegesztő géppel és minőségi anyagfelhasználással történik

Tovább

Elérhetőségek

Cím: 1196 Budapest Batthyány u. 126.

Mobil: +36 30 951 7957 - Balatoni Győző

Kapcsolatfelvétel

Közösségi oldalaink

Fel a tetejére

Az oldal sütiket (cookie-kat) használ! Elolvasom...

Megértettem!