2015-ben történt beruházásunk óta, a vezető hazai fejlesztő cég, az Entervill által gyártott és szabadalmaztatott speciális megvilágítást alkalmazzuk műhelyünkben a precízebb munkavégzés és a dolgozóink közérzetének javítása okán. A teljes spektrumú NASLI fénycsövek a LED és egyéb „korszerű” fénycsöves világításokkal szemben nem 50 Hz-es vibrációt közvetítő, mesterséges színspektrumú eszközök, hanem egy 30 kHz-cel gerjesztett és gyújtó tekercs nélkül működtetetett gáz ionizációs szabadalom termékei: nagyon közel a természetes nap fényéhez tiszta időben. Így a korábban esetleg rejtve maradt karosszéria sérülések is feltárhatóak sok esetben.

VW Jetta

Audi A6

 

Noha az elmúlt bő negyven év alatt jó néhány egzotikus járműcsoda - pl.  Lamborghini, Porsche, Ferrari, Aston-Martin, stb. fordult meg a műhelyben valamely szolgáltatást igénybe véve, azért egyáltalán nem ez a jellemző a megrendelések zömére. Kérjük, keressen minket bármilyen típus esetében, mert nagyon szívesen látjuk az „utca emberének”, Opeljét, Fordját, Skodáját is!

 

Műhely képek

VolksWagen Jetta

Audi A8

Mercedes Vito felújítás

Renault Megane CC

Peugeot 206

Peugeot 207SW

Hátsó ívek cseréje

Pillanatképek

 

Ritkább tipusok

Ferrari F430

Munkáink...

 

Retró

Skoda

Trabant 601S

Fiat 500

Karosszéria Javítás

A karosszériajavítás a legmodernebb technológiákkal, mobil húzató paddal, ponthegesztő géppel és minőségi anyagfelhasználással történik

Tovább

Elérhetőségek

Cím: 1196 Budapest Batthyány u. 126.

Mobil: +36 30 951 7957 - Balatoni Győző

Kapcsolatfelvétel

Közösségi oldalaink

Fel a tetejére

Az oldal sütiket (cookie-kat) használ! Elolvasom...

Megértettem!