6 mód, amivel ügyfeleink részére biztosítjuk a gördülékeny kárügyintézést

1. Autómentés

24 órás autómentő szolgáltatást biztosítunk megbízható, korrekt partnerünkkel:

Nagy Gábor: +36 70 334 8661

Autómentés

2. Kapcsolatok és jogi segítségnyújtás

Biztosítós kapcsolataink - 1990-es évek óta az összes, hazánkban szolgáltató Biztosító Társaság a partnerünk - által gyors és gördülékeny ügyintézést tudunk garantálni.

Valamint jogi segítségnyújtás is szolgáltatásaink része, vitás ügyekben, partnerirodánk révén.

Dr. Kozma Péter: +36 30 970 8460

+36 30 250 8261

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

http://kozmairoda.hu/

3. Rohangálás? Felejtse el!

Több mint 40 éves szakmai múltunkkal, ismertségünkkel, biztosítós kapcsolatainkkal, kiépült és bejáratott beszerzési forrásainkkal tudjuk Önnek biztosítani a rohangálástól mentes kárügyintézést, a lehető legrövidebb átfutással. A kárrendezés folyamata Önnek csak egy kárbejelentést fog jelenteni. És onnantól kezdve már csak a kulcsrakész átadásra kell várnia… A többi a mi dolguk!

4. Nincsenek kapcsolódó intéznivalók

Önnek a kárbejelentésen kívül nincsenek kapcsolódó intéznivalói. A biztosítási ügyintézés, a kárfelvétel (a helyszíni kárfelvétel telephelyünkön történik), de a hitelintézeti hozzájárulások beszerzése (amennyiben nincsen elmaradás a részletek befizetésével) is a mi dolgunk! Bízza ránk, ami ránk tartozik!

5. Karácsonykor, ünnepnapokkor sem vagyunk elérhetetlenek!

Nyitvatartási időn túli telefonügyeletet nyolctól-tizennyolcig (08.00-18.00-ig) biztosítunk hétvégeken és ünnepnapokon is! Ha piros betűs napon éri Önt a baleset, és sürgősen segítségre van szüksége, mi akkor is felvesszük a telefont és rendelkezésére állunk! 

6. Viszlát, idegeskedés és többletköltségek!

A kárügyintézés és kárszámítás a biztosító szolgáltatása által finanszírozott javítás árába foglaltatik, tehát Önt ezért semmiféle többlet költség nem terheli!